nieuwsLees onze laatste vereniging nieuwtjes

Zelf in actie komen

Allereerst nog de beste wensen; dat 2013 maar een mooi, gezond en vooral veilig jaar voor u en uw dierbaren mag worden. Als landelijk geregistreerde hulpverlener doet u daar in ieder geval alles aan. Hartelijk dank daarom dat u zich (misschien al weer even terug) heeft aangemeld op www.helplevensredden.nl. Wij waarderen uw geduld enorm.

Zoals we bij uw aanmelding al aangaven, gaat onze dienst live zodra er 20.000 gecertificeerde hulpverleners zijn geregistreerd. Vanaf dit aantal is de kans groot dat we ook daadwerkelijk een hulpverlener in de buurt kunnen inzetten als er zich een calamiteit voordoet en we dus onze belofte om snel eerste hulp te verlenen, kunnen waarmaken. Momenteel ontwikkelen we een app ter ondersteuning van hulpverleners die worden opgeroepen. Binnenkort hoort u daar meer over!

Achter de schermen gebeurt er veel. We willen u dan ook met deze nieuwsmail informeren over de laatste stand van zaken.

Er gebeurt veel!

De Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst stelt alles in het werk om binnen korte tijd meer dan 20.000 hulpverleners te registreren. Diverse radiozenders zijn bereid om ons hierbij te ondersteunen. We verwachten in april dat heel Nederland van ons hoort via deze zenders. Ook grote partijen als onder andere het Oranje Kruis, BHV.nl, AED4.eu en beveiliger G4S zijn inmiddels officieel partner. Zij motiveren hun enorme netwerk van EHBO'ers, BHV'ers en AED'ers om zich aan te melden. Deze bedrijven krijgen uit handen van ambassadeur Hein Vergeer het MVBO-certificaat 'Officieel Partner' overhandigd. MVBO staat voor Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Onderneming.

In samenwerkingen met Interpolis en Rabobank werken we een plan uit om een pilot te starten in gemeente Lansingerland. ook met de KNVB, VZBI en Schiphol (dependance Lelystad) willen we landelijke SOS ALARM hulpdienst in de praktijk gaan brengen. Politiek Nederland blijft ook niet achter. Zelfredzaamheid en veiligheid staan hoog op de agenda en daarom hebben leden van de Tweede Kamer toegezegd ons initiatief van harte en actief te ondersteunen.

Zelf in actie komen

Om zo snel mogelijk als hulpverlener te worden ingezet, is het natuurlijk heel goed mogelijk om ook zelf zoveel mogelijk hulpverleners te motiveren zich aan te melden. Hiervoor hebben wij promotiemateriaal beschikbaar, zoals posters en brochures.
Om dit materiaal gratis te bestellen, klik hier.

Alarmcard bestellen

Wist u dat u als hulpverlener ook zelf een SOS ALARMcard kunt bestellen? Iedereen die zich aanmeldt, krijgt in de bevestigingsmail een code waarmee de kaart kan worden besteld. Let op: de kaart is gratis, alleen betaalt u wel eenmalig inregel- en bezorgdsten van €6,95.

Wilt u in een keer een grote hoeveelheid ALARMcards bestellen, bijvoorbeeld voor uw vereniging of het bedrijf waar u werkt, neem dan even contact op met ons kantoor via 08811 08800 of info@alarmcard.nl.